Kaart
Vers en lokaal, we bieden huisgemaakte Belgische klassiekers en koken het gehele jaar buiten op houtvuur met Ofyr barbecue.
Nieuw! Wildmenu ook à carte
Samen bij een goed glas
Bar - Apero
Belgische kaas met mosterd De Ster € 10
Bouletjes 4 st tomaat of verse tartaar € 12
Apero kroketten 30 gr 8 st. € 16
Buikspek crumble honing € 16
Goujonnettes van tongschar € 16
met verse tartaar
Kibbeling zalm béarnaise € 18
Cold Cuts
Geserveerd met brood
Coppa €14
Gerookte eendenborst € 14
Wildpaté € 14
Bourgondische plank
Kan ook voor meerdere personen gevraagd worden
Kazen 't Oud Gasthuys € 18
Fijne charcuterie € 18
Kazen en fijne charcuterie € 20
Voorgerechten
Toast champignon € 16
Buikspek crumble honing € 16
Herfstpasta van de chef €. 16
Truffel Champignon
Salade geitenkaas de Witte van Rotselaar € 16
Handgemaakte kroketten
Met brood
Kaas Oud Brugge 2 st € 16
Nieuw! Mosselkroketten 2 st € 22
Zalm 2 st € 22
Noordzeegarnaal 2 st € 22
Kreeft 2 st € 22
Trio kroket zalm + noordzeegarnaal + kreeft € 30
Van de zee
Bisque van Noordzeegarnalen € 16
Zalm gravlax € 18
Mosselen € 18
Prinsen en prinsessen
Met frietjes, mayonaise en ketchup of puree
Boulet(ten) tomatensaus 1 of 2 st € 14/20
Kaaskroket 1 of 2 st € 14/20
Vol-au-vent verse frietjes € 18
Kinderijsje € 6,5
Hoofdgerechten
Jachtseizoen
Hertensteak € 40
Met aardappel millefeuille en wintergarnituur
Everzwijn ragout € 30
Met verse kroketjes en wintergarnituur
Onze Belgische Klassiekers
Met verse frietjes, kroketten of puree
Steak Friet € 30
Peperroom of archiduc € 4,5
Bouletten puur runds 2 of 3 st € 23/28
à la Liégeoise of tomatensaus
Vlaamse stoverij varkenswangen € 28
Ouderwets koninginnenhapje € 28
Zalm met kruidenkorst € 30
Salades
Met brood
Salade geitenkaas de Witte van Rotselaar € 28
Pasta
Met brood
Herfstpasta van de chef € 28
Handgemaakte kroketten
Met verse frietjes
Kaas Oud Brugge 2 of 3 st € 20/26 - veggie
Nieuw! Mosselkroketten 2 of 3 st € 26/34
Zalm 2 of 3 st € 26/34
Noordzeegarnaal 2 of 3 st € 28/34
Kreeft 2 of 3 st € 26/34
Trio zalm + garnaal + kreeft € 34
Bourgondische plank
Met brood
Kazen van 't Oud Gasthuys € 32 - veggie
Kazen en fijne charcuterie van 't Huys € 36
Dessert
Lauwe peer met vanille € 14
Crumble fruit €12
Panna cotta bloedappelsien € 12
Espresso Martini € 14
Coupe Speculoos € 10
Coupe Vanille Salted Caramel € 10
Sorbet met vers fruit € 10
Kazen 't Oud Gasthuys € 18
Ideaal met appel ijswijn van Haspengouw € 8
De gerechten bij "Samen bij een goed glas" worden geserveerd zonder bord voor meerdere personen.
Alle andere gerechten zijn voor één persoon. Er kan voor meerdere personen een grotere Bourgondische plank gemaakt worden.
Voor extra bord wordt een supplement aangerekend.
Voor reservaties vanaf 6 personen wordt een waarborg gevraagd van € 35 pp, zie reserveren