Hoofdgerecht + dessert € 38
Voorgerecht + hoofdgerecht € 42
3 gangen € 50
Amuses bij aperitief + 3 gangen € 66
We spreken van een groep vanaf 6 personen. We vragen voor groepen de keuzes van elk 4 dagen op voorhand door te geven. Het menu wisselt per seizoen, hou daarmee rekening bij de keuzes.
Wildmenu
Tot einde van het jaar
De basisprijs blijft identiek, vanaf € 38 pp voor 2 gangen.
Amuses
Warme en koude amuses tijdens aperitief, ook veggie en vegan € 16 pp
Voorgerecht
Met brood en boter
Kroket Zeeuwse mosselen goudmerk
Bisque van Noordzeegarnalen
Toast champignon
Vitello Tonato
Rode biet carpaccio met feta en walnoten - veggie/vegan
Hoofdgerecht
Steak + Friet
Extra saus archiduc of peperroom + € 4,5
Hertensteak + € 10
Everzwijn ragout
Canard à l’orange
Zalm met kruidenkorst
Herfstpasta van de chef - veggie
Dessert
Lauwe peer met vanille
Crumble fruit
Panna cotta bloedappelsien
Mascarpone crème caramel, appel en amaretto
Kazen 't Oud Gasthuys + € 10 - bijpassend glas ijswijn + € 8
Wintermenu
Vanaf begin 2026 tot de lente
Amuses
Warme en koude amuses tijdens aperitief, ook veggie en vegan € 16
Voorgerecht
Crème Agnès Sorrel
Hertencarpaccio & zwarte boudin
Smeus met puree, grijze garnalen en oeuf parfait
Risotto van de chef - V
Hoofdgerecht
Vlaamse stoverij van varkenswangen
Coq au vin
Vis van de dag
Champignons Bourguignon - V
Dessert
Clafoutis
Tiramisu 't Oud Gasthuys
Sabayon van de chef
Kazen 't Oud Gasthuys + € 8
Kindermenu
Hoofdgerecht + dessert € 20
Voorgerecht + hoofdgerecht € 26
3 Gangen € 32
Voorgerecht
Kaaskroket
Garnaalkroket + € 3
Hoofdgerecht
Met verse frietjes, kroketjes of puree
Gehaktbal tomaat
Koninginnenhapje
Spaghetti
Dessert
Kinderijsje
Chocomousse van 't Huys