Overslaan naar inhoud

Wildmenu

Hoofdgerecht + dessert € 38

Voorgerecht + hoofdgerecht € 42

3 gangen € 50

Amuses bij aperitief + 3 gangen € 64

We spreken van een groep vanaf 6 personen. We vragen voor groepen de keuzes van elk 4 dagen op voorhand door te geven. Het menu wisselt per seizoen, hou daarmee rekening bij de keuzes.


Wildmenu

Tot einde van het jaar

De basisprijs blijft identiek, vanaf € 38 pp voor 2 gangen.


Amuses

Warme en koude amuses tijdens aperitief, ook veggie en vegan € 16 pp


Voorgerecht

Met brood en boter

Kroket Zeeuwse mosselen goudmerk

Bisque van Noordzeegarnalen

Toast champignon

Rode biet carpaccio met feta en walnoten - veggie/vegan


Hoofdgerecht

Steak + Friet

Extra saus archiduc of peperroom + € 4,5

Hertensteak + € 10

Everzwijn ragout

Canard à l’orange

Catch of the day

Herfstpasta van de chef - veggie


Dessert

Lauwe peer met vanille

Crumble fruit

Panna cotta  bloedappelsien

Mascarpone crème  caramel, appel en amaretto

Kazen 't Oud Gasthuys + € 8 - bijpassend glas ijswijn + € 8



Wintermenu

Vanaf begin 2026 tot de lente

Amuses

Warme en koude amuses tijdens aperitief, ook veggie en vegan € 16

Voorgerecht

Crème Agnès Sorrel

Boudin noir geflambeerde appel

Kibbeling zalm béarnaise bierbeslag Stella 

Kibbeling Berloumi


Hoofdgerecht

Steak Friet

saus naar keuze archiduc of peperroom + € 4,5

Entrecote Wit Blauw ravigoteboter + € 10

Vlaamse stoverij van varkenswangen

Catch of the Day

Risotto truffel champignon van de chef - V


Dessert

Crème brûlée

Panna cotta

Tiramisu  speculoos peer

Kazen 't Oud Gasthuys + € 8, perfecte pairing met glas appel ijswijn + € 8


Kindermenu


Hoofdgerecht + dessert € 20

Voorgerecht + hoofdgerecht € 26

3 Gangen € 32


Voorgerecht


Kaaskroket

Garnaalkroket + € 3


Hoofdgerecht

Met verse frietjes, kroketjes of puree


Gehaktbal tomaat

Koninginnenhapje

Vol-au-vent

Vlaamse stoverij

Kaaskroket

Kibbeling


Dessert


Kinderijsje

Chocomousse van 't Huys